Theorieles

Theorie lessen kun je op verschillende manieren volgen, je kunt dit helemaal alleen doen door gebruik te maken van je theorieboek of Theorie online de cursus te volgen. Bij de online en klassikale lessen wordt door middel van animatie films de lessen ondersteund om zo een realistisch beeld te krijgen.


Belangrijk blijft dat je goed voorbereid moet zijn voordat je op examen gaat. Vaak wordt over het Theorie examen te gemakkelijk gedacht.

Om je goed op het examen voor te bereiden bieden wij GRATIS klassikale theorie lessen aan, deze worden elke maandagavond gegeven van 19.00-21.00 uur. Aan het einde van de cursus bestaat de mogelijkheid om oefen examens te maken.

Er word geen verschil gemaakt tussen de theorielessen voor auto, motor of bromfiets, het grootste deel van de theorie is hetzelfde, op het moment dat je met brommer of motor op specifieke onderdelen moet letten wordt hier tijdens de theorie les op ingespeeld.

Individuele theorieles behoort ook tot de mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl