Theorie

  • Ook klassikale opleiding mogelijk

Onze theorie lessen worden op dit moment zowel online als klassikaal verzorgd. Online worden door middel van duidelijke instructiefilms prakrijksituaties uitgebeeld.  Om je daarbij zoveel mogelijk te helpen is deze theorie online cursus rijkelijk voorzien van commentaar (ingesproken tekst), uitleg, foto- en filmmateriaal en 3D-animaties om de wetteksten overzichtelijk en begrijpelijk te maken.

Proefexamens voor je theorie

Ten slotte bereiden een aantal proefexamens je ideaal voor op het theorie-examen van het CBR. De vragen in de proefexamens worden namelijk op dezelfde manier gepresenteerd als de nieuwste CBR-examens.

Deze theorie online cursus kun je overal volgen op school (tijdens tussen uren), in de bibliotheek, thuis, bij vrienden overal waar je een computer met geluid en een redelijke internetverbinding hebt.

Klassikale theorie opleiding

Naast de online theorie verzorgen wij op locatie van onze rijschool in Helmond bij tenminste 5 cursisten een klassikale theorie opleiding en indien gewenst kunnen wij ook privé lessen verzorgen.Voor meer informatie over deze mogelijkheden kan je met onze rijschool in Helmond contact opnemen.

Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl