Scooter rijbewijs halen

Ben jij bijna 16, woon je in de omgeving van Helmond en begint het te kriebelen om je scooter rijbewijs te halen? Je kan je scooter rijbewijs halen bij Warrenburg Rijopleidingen. 

Scooter rijbewijs halen in Helmond

Een scooter geeft je net dat stukje meer vrijheid dan een fiets. Daarnaast hoef je niet meer door weer en wind naar school of werk te fietsen. Daarnaast is een scooter of brommer ideaal voor de dagelijkse boodschappen en korte ritjes door de stad. Wij helpen je met je Brommerrijbewijs halen. Warrenburg Rijopleidingen heeft een hoge slagingspercentage en we helpen je veilig en snel de weg op. 

Al vanaf 15,5 jaar!

Ben je 15,5 jaar of ouder? Dan kan je al beginnen met je brommer theorie-examen. Deze kan je dan al afleggen waardoor je praktijk ook sneller zal gaan. Zodra je de leeftijd van 16 jaar heb bereikt, mag je rijlessen volgen en het Brommer Praktijk Examen voor het AM rijbewijs afleggen.

AM rijbewijs halen

Het behalen van je AM rijbewijs biedt veel mogelijkheden. Je mag niet alleen scooter rijden, maar ook andere voertuigen.

  • Scooter
  • Brommer
  • Snorfiets
  • Brommobiel
  • Speed-pedelec (elektrische fiets tot 45 km/h)

Meer over je Brommobiel Rijbewijs

Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl