Rijschool Someren

Op zoek naar een rijschool in Someren en omgeving? Voor al jouw rijlessen in Someren kun je terecht bij Warrenburg Rijopleidingen. Wij zijn een kleine, maar zeer persoonlijke rijschool met een leerlingvriendelijke en duidelijke manier van lesgeven. Kwaliteit en service staat in alles wat we doen voorop, en ook nog eens tegen een zeer scherp tarief! Je kunt bij ons terecht voor het behalen van je autorijbewijs, motorrijbewijs, brommerrijbewijs en je aanhangwagenrijbewijs.

Startpakket autorijbewijs

Wil je leren autorijden dan is ons startpakket voor het autorijbewijs wellicht een slimme keuze. Voor €1225,00 krijg je 20 uur rijles, theorieexamen en je rijexamen. Ook kun je naar onze theorielessen komen. De kans dat je slaagt is groot, want we vinden het heel belangrijk dat we je goed leren omgaan in het verkeer en leggen hierop veel nadruk. Mocht het onverhoopt niet lukken, dan hebben we altijd ook nog het pechpakket met 5 extra uren rijles.

Meer info over onze tarieven

Rijschool Someren

Rijschool Someren

Woon je in Someren of in de omgeving van Someren, bijv. Asten dan halen we je thuis op voor je rijles en zetten je ook thuis weer af. In overleg kan natuurlijk ook een andere locatie. Je hebt in principe altijd dezelfde coach die je rijles verzorgt en onze auto's zijn rookvrij.

Wij zijn actief in de volgende gebieden: Helmond, Deurne, Geldrop, Mierlo.

Natuurlijk maken we graag kennis met je. Ook wanneer je nog vragen hebt kun je altijd even contact met ons opnemen via onderstaande buttons.

Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl