Rijschool Nuenen

Ben je op zoek naar een goede, gestructureerde autorijschool in de omgeving Nuenen? Kies dan voor Warrenburg rijopleidingen. Door 2todrive kan je bij ons vanaf 16.5 jaar beginnen met autorijlessen en op de dag van de 17e verjaardag officieel rijexamen doen.

Kwaliteit en veiligheid de basis bij Warrenburg

Er zijn tegenwoordig een legio aan keuzes wanneer het gaat om het behalen van een rijbewijs, maar bij Warrenburg opleidingen gaan wij voor meer dan alleen het halen van je rijbewijs. Bij Warrenburg leiden wij op een sociale, veilige en milieubewuste manier verkeersdeelnemers op. Onze coaches helpen je bij lessen en geven advies. Bij Warrenburg streven we naar constante kwaliteit.

Onze rijlessen zijn stapsgewijs opgebouwd van makkelijke naar moeilijke verrichtingen, tot complexe verkeerssituaties. Om jouw leerproces goed bij te houden werken wij met een digitale leskaart, zo kan je gemakkelijk zien welke verrichtingen goed gingen en welke juist wat extra aandacht nodig hebben. Je kan deze kaart te allen tijde in zien en wordt deze ook bij elke rijles besproken zodat jij op de hoogte bent van jouw ontwikkelingen.

Brommerrijbewijs halen bij Warrenburg

Ben je 16 jaar of ouder en wil je graag bromfiets rijden of is je oude bromfiets certificaat verlopen en heb je deze niet verlengd? Kies dan voor Warrenburg rijopleidingen. Op het moment dat je geslaagd bent voor je brommerrijbewijs kan je deze bij je eigen gemeente aanvragen, de kosten hiervan verschelen per gemeente.

Motorrijbewijs (rijbewijs A2, A2, A) halen bij Warrenburg rijopleidingen

Er zijn drie soorten rijbewijzen, namelijk A1, A2 en A. Deze drie motorrijbewijzen zijn onder te verdelen in verschillende categorieën namelijk:

  • A1 is voor motorfietsen tot maximaal 125cc en 11 kW; hierbij is de minimale leeftijd 18 jaar voor dit rijbewijs.
  • A2 is voor motorfietsen met een vermogen van maximaal 35 kW; de minimum leeftijd hiervoor is 20 jaar. Hierbij moet je wel minimaal 2 jaar in bezet zijn van rijbewijs A1.
  • De laatste categorie is A, de minimum leeftijd hiervoor is 22 jaar en moet je 2 jaar in bezit zijn van rijbewijs A2. Je kan dit rijbewijs ook rechtstreeks halen hiervoor moet je 24 jaar te zijn. In deze categorie heeft de motorfiets een onbeperkt vermogen.

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een aanhangwagenrijbewijs.

 

Autisme, ADHD of faalangst?

Heb je autisme, ADHD of misschien wel last van faalangst? Bij Warrenburg Rijopleidingen zijn we hierin gespecialiseerd. Bij warrenburg.nl is Paul Warrenburg erkend instructeur Autisme en ADHD ook is hij gediplomeerd faalangstinstructeur. Ons uitgangspunt is altijd om voor iedereen een rijlestraject te bieden dat bij hem of haar past. Juist daarom bieden wij ook rijles voor mensen met ADHD en rijles voor mensen met faalangst. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bekijk onze speciale pagina en neem dan contact met ons op of maak een afspraak!

Nog vragen, opmerkingen of suggesties?

Neem contact op

Bekijk onze acties

Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl