Rijschool Geldrop

Op zoek naar een rijschool in Geldrop die voor het behalen van je rijbewijs? Wij van Warrenburg Rijopleidingen zijn een rijschool waar kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met bijvoorbeeld ADHD, ADD en ASS die graag hun rijbewijs willen halen! 

Daarnaast zijn wij aangesloten bij BOVAG Garantiefonds waardoor je bent verzekerd van kwaliteit en zekerheid. Kortom, ben je nog op zoek naar een rijschool in Geldrop en omgeving? Haal uw rijbewijs bij Warrenburg Rijopleidingen.

Rijbewijs halen in Geldrop?

Bij Warrenburg Rijopleidingen bent u aan het juiste adres voor verantwoorde en kwalitatief goede rijlessen en het behalen van je rijbewijs voor de volgende voertuigen;

De rijschool in Geldrop voor 2todrive

Wil jij ook zo graag vanaf 16,5 jaar starten met het behalen van je rijbewijs? Je kan vanaf 16,5 jaar beginnen met lessen om vanaf de dag dat je 17 wordt het praktijkexamen af te leggen.  Lees meer over 2todrive als jij niet kunt wachten met lessen.

Rijschool Geldrop

Rijschool in Geldrop nodig? Maak kennis met ons

Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Wij komen bij je thuis voor een intake gesprek. Via onderstaande kun je contact met ons opnemen of direct een afspraak maken.

 

Autisme, ADHD of faalangst?

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met ADHD, ADD en ASS en mensen met faalangst die graag hun rijbewijs willen halen! Ons uitgangspunt is altijd om voor iedereen een rijlestraject te bieden dat bij hem of haar past. Juist daarom bieden wij ook rijles voor mensen met ADHD en rijles voor mensen met faalangst. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bekijk onze speciale pagina en neem dan contact met ons op of maak een afspraak!

Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl