Rijschool Asten

Ga je leren autorijden en zoek je daarom een goede en betrouwbare rijschool in Asten? Maak dan kennis met Warrenburg Rijopleidingen. Wij geven rijles in de gehele regio Zuid-Oost Brabant en zijn dan ook veelvuldig te vinden in Asten voor rijlessen.

Rijschool Asten

Voor elk soort rijbewijs

Welk soort rijbewijs wil jij gaan halen? Als je net 16 bent, ga je misschien eerst voor je brommerrijbewijs. Ben je wat ouder bent, dan is het autorijbewijs wellicht helemaal iets voor jou of wil je juist je motorrijbewijs gaan halen? Welk soort rijbewijs je ook wilt halen, Warrenburg Rijopleidingen heeft de rijles die voor jou geschikt is en leert je voor elk vervoersmiddel op een juiste manier deel te nemen aan het verkeer. Uiteraard geldt dit zowel voor theorie als praktijkexamens. Ook voor een opfriscursus motor rijden kunt u bij Warrenburg Rijopleidingen terecht. Daarnaast kan je bij een rijbewijs ook nog een automaat als optie doen. Dit gebeurd weinig, maar is voor sommige de ideale oplossing.

Rijschool Asten

Er wordt steeds meer van je gevraagd als het gaat om je deelname aan het verkeer. Meer auto's op de weg zorgen er o.a. voor dat er steeds meer van je wordt gevraagd. Warrenburg Rijopleidingen is zich hiervan bewust en heeft als doel jou op te leiden tot een goede verkeersdeelnemer. In Asten, maar ook in de regio Someren, Deurne, Eindhoven zijn de nodige snelwegen en is veel drukte. Het is belangrijk tijdens de rijlessen goed geoefend te hebben zodat je je met voldoende zekerheid ook alleen in het verkeer kunt begeven. We zien onze wijze van rijles geven ook meer als een vorm van coaching waarbij we het heel belangrijk vinden jou goed te begeleiden.

Rijles met faalangst

Juist wanneer er sprake is van faalangst, ADHD of autisme kan het een extra grote uitdaging vormen om je rijbewijs te halen. Wij hebben speciale cursussen gedaan om ook mensen die hiermee moeten omgaan te kunnen begeleiden in het proces om het rijbewijs te halen. Kom je dus uit Asten of omgeving en heb je ADHD, autisme of een extreme vorm van faalangst, dan biedt Warrenburg Rijopleidingen jou de manier van coaching die bij je past.

Via onderstaande buttons kun je direct een afspraak maken of ons terug laten bellen.

Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl