Rijles met ADHD

Ben jij op zoek naar rijles met ADHD begeleiding? Bij Warrenburg Rijopleidingen kan je jouw rijbewijs halen voor de auto, motor of brommer met begeleiding voor autisme, ADHD of faalangst.

Rijles met ADHD

Iedereen is in staat om een auto rijbewijs te halen. Wanneer je ADHD hebt gaat de informatieverwerking alleen net even anders en is het aanleren van het rijgedrag iets lastiger. Bij Warrenburg.nl Rijopleidingen is Paul van de Warrenburg erkend instructeur Autisme en ADHD. Daarnaast is hij ook faalangstinstructeur. Hierdoor kan Paul van de Warrenburg jou goed begeleiden wanneer je ADHD hebt.

Autorijden is erg complex, maar met veel geduld en begeleiding gaan we er voor zorgen dat jij je rijbewijs haalt. Stap voor stap ga je leren auto rijden. Wij zorgen voor gestructureerde rijlessen met duidelijke uitleg. Wij hebben gemerkt dat dit voor mensen met ADHD een erg fijne aanpak is. Wanneer jij of jouw ouder(s) of begeleider het fijn vindt dat wij de vorderingen terug koppelen, kunnen wij dit ook doen. 

Meer over rijles met autisme, ADHD of faalangst

rijles met adhd

Rijles Helmond en omgeving

Rijles met ADHD begeleiding kan je vinden bij Warrenburg Rijopleidingen in Helmond. Bekijk het werkgebied om er zeker van te zijn dat we ook bij jou in de buurt rijden!

Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl