Rijbewijs halen

Wil jij graag je rijbewijs halen en veilig de weg op? Behaal je theorie- en praktijkexamen bij Warrenburg Rijopleidingen. Het gaat daarbij niet alleen om je eigen veiligheid, maar ook om die van andere weggebruikers.

Rijbewijs halen in Helmond

Bij Warrenburg bieden we een goed startpakket om je autorijbewijs te behalen en auto te leren rijden. Dit startpakket bestaat uit 20 uur aan autorijles, een rijexamen, online, theorie boek en theorie examen. Daarnaast bieden wij een gratis service waarbij je klassikale theorieles kunt krijgen.

We coachen, ondersteunen en adviseren bij je rijopleiding en rijles, vandaar dat we liever spreken van coach als van een rij-instructeur.

Bekijk onze pakketten en prijslijst

17 jaar en je rijbewijs halen?

Wil jij je rijbewijs halen vanaf 17 jaar? Met 2toDrive kun je eerder starten met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Gefeliciteerd! Nu mag je tot je 18e verjaardag de weg op onder begeleiding met jouw gekozen coach(es).

Kun jij ook niet wachten met rijlessen tot je 18e? Lees meer informatie over 2toDrive.

 

Autisme, ADHD of faalangst?

Heb je autisme, ADHD of misschien wel last van faalangst? Bij Warrenburg Rijopleidingen zijn we we met onze rijlessen hierin gespecialiseerd. Ons uitgangspunt is altijd om voor iedereen een rijlestraject te bieden dat bij hem of haar past. Juist daarom bieden wij ook rijles voor mensen met ADHD en rijles voor mensen met faalangst. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bekijk onze speciale pagina en neem dan contact met ons op of maak een afspraak!

Rijbewijs halen

 

Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl