Rijbewijs

  • Auto, Motor, Brommer en aanhanger

Warrenburg.nl rijopleidingen is een rijschool in Helmond die je uitstekend kan helpen bij het behalen van je rijbewijs. Kwaliteit en veiligheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Wij zijn van mening dat een goede (rij)opleiding de basis is om op veilige en verantwoordelijke wijze aan het verkeer deel te kunnen nemen. Uiteraard leren we je de verkeersregels, hoe het voertuig te bedienen en hoe te bewegen in het verkeer. Daarnaast doen wij nog meer! Wij willen je als rijschool in Helmond coachen, ondersteunen en adviseren bij je rijopleiding en rijles, vandaar dat we liever spreken van een mentor of coach als van een instructeur.

Een opleiding tot veilige, verantwoordelijke en milieubewuste verkeersdeelnemer.

Bij elke rijschool kun je je rijbewijs halen maar wij kiezen bewust voor opleidingen omdat wij je meer willen bieden dan alleen je rijbewijs. Wij leiden op tot veilige, sociale, verantwoordelijke en milieubewuste verkeersdeelnemers. Je coach helpt je bij je lessen en geeft advies.

In overleg stellen we een lesprogramma op zonder afbreuk te doen aan de examen- en vaardigheidseisen zoals deze door het CBR zijn vastgesteld.

In ons streven als rijschool in Helmond om een constante kwaliteit te kunnen waarborgen blijven wij ons bijscholen in het vakgebied. Bekijk ons Werkgebied Warrenburg om te kijken of we je kunnen helpen met het behalen van je rijbewijs.

Bij Warrenburg Rijopleidingen kan je terecht voor:

Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl