Alle reviews

Een gezellige en goede rijschool! Wanneer je opzoek bent naar een betrouwbare en goede rijschool, raad ik je Warrenburg zeker aan!
Brent van Hoof
Ook ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs B!😎 Dankjewel Chantal Bekx & Paul Van de Warrenburg voor de hele leuke en leerzame lessen
Jamie Van Kooten
Gezellige rijschool met leuke en leerzame lessen! Bedankt Paul voor alles!!
Alyssa Holzken
Fijne gestructureerde motorrijlessen alle examens 1e keer geslaagd. Zelfs bij echt slecht weer reed Paul op de motor achter ons aan.
toppie, aanrader deze rijschool
Theo Sanders
Ging mijn E achter B halen, was weer even wennen na al die tijd maar ben vakkundig en geduldig gecoacht om mijn aanhanger rijbewijs te halen
Peter Brands
Zeer goede, geduldige instructeur. Top lessen gehad.
Stijn van de Laarschot
zeer fijne en rustige instructeur, hij die op verschillende manieren de juiste situaties weet uit te leggen. ik heb een fijne tijd gehad bij hem in de wagen
nick van den broek
Net gestart, maar nu al zeer tevreden. En een prettige samenwerking. Ook is het fijn dat ook al maak je een fout er rustig op gereageerd word. En ook goede uitleg krijgt omrent theorieles zowel als in de praktijkles.
Zeer tevreden!
Nina van Mullekom
Fijne rijlessen gehad. Heeft geduld met je.
Ilona Molenkamp
Iedereen aan te bevelen! Super begeleiding , zeer professioneel. En af en toe de grootste lol samen gehad. Helemaal happy met mijn rijbewijs en de 1e keer geslaagd!!!!!!!
Babette Henraat-saris
Deel ook je ervaring
Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl