Jouw coach

  • Paul Van de Warrenburg

In principe wordt je altijd begeleid door dezelfde coach en heb je altijd dezelfde auto. Zo weet je elke les wat je te wachten staat.

In onderling overleg wordt een lesprogramma opgesteld zonder afbreuk te doen aan de eisen die door het CBR in de rijprocedure zijn vastgelegd.

Om aan de hoge eisen van deze tijd te kunnen voldoen en de kwaliteit van de lessen te kunnen waarborgen, volgt je coach op regelmatige basis bijscholingen in de vorm van dagopleidingen en seminars. Zo worden zijn kennis en vaardigheden ook weer getoetst door erkende instanties. Hierdoor is je coach altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en helpen op weg naar je rijbewijs.

Om te weten of jouw coach nog bevoegd is kun je altijd naar zijn bevoegdheidspas vragen. Hierop staan vermeld de naam van de coach, geboortedatum, pasnummer voor welke categorieën hij/zij bevoegd is en tot wanneer zijn pas geldig is.

De lessen plant jou coach samen met jou en alleen wanneer het jou uitkomt.

Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl