Opfriscursus Motor Rijden

Enkele jaren geleden heb je je motorrijbewijs gehaald en in het begin heb je nog wel regelmatig motor gereden. Maar je hebt geen eigen motor en daardoor is het motor rijden in het slop geraakt. Toch blijft het kriebelen als je iemand op een motor ziet langs rijden... Hoog tijd voor een opfriscursus motor rijden!

opfriscursus motor rijden

Opfriscursus motor rijden

Je bent zeker niet de enige en met regelmaat komen mannen en vrouwen bij ons voor een korte opfriscursus motor rijden. Tijdens de eerste les kijken we hoeveel lessen je nodig hebt. Soms is het voldoende om 1x met onze begeleiding te rijden en soms zijn wat meer lessen nodig. Ook bespreken we met je de veranderingen in het verkeer voor motorrijders. We bespreken dit uiteraard en zorgen er voor dat je weer met een gerust hart de weg op kunt met je motor.

Een motorrijbewijs halen in Helmond

Je mag uiteraard alleen op een motor rijden als je in het bezit bent van een geldig motorrijbewijs, het rijbewijs A. Er zijn 3 soorten motorrijbewijzen: A1, A2 en A. Welke categorie motorrijbewijs (A1, A2 of A) je nodig hebt, hangt af van het motorvermogen, je leeftijd en ervaring. Was je vóór 19 januari 2013 al in het bezit van een rijbewijs A? Dan blijven voor jou de oude regels van kracht.

Heb je interesse in een opfriscursus motor rijden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl