Opfriscursus Motor Rijden

Enkele jaren geleden heeft u uw motorrijbewijs gehaald en in het begin heeft u nog wel regelmatig motor gereden. Maar u heeft geen eigen motor en daardoor is het motor rijden in het slop geraakt. Toch blijft het kriebelen als u iemand op een motor ziet langs rijden... Hoog tijd voor een opfriscursus motor rijden!

opfriscursus motor rijden

Opfriscursus motor rijden

U bent zeker niet de enige en met regelmaat komen mannen en vrouwen bij ons voor een korte opfriscursus motor rijden. Tijdens de eerste les kijken we hoeveel lessen u nodig heeft. Soms is het voldoende om 1x met onze begeleiding te rijden en soms zijn wat meer lessen nodig. Ook bespreken we met u de veranderingen in het verkeer voor motorrijders. We bespreken dit uiteraard met u en zorgen er voor dat u weer met een gerust hart de weg op kunt met uw motor.

Uw motorrijbewijs halen

U mag uiteraard alleen op een motor rijden als u in het bezit bent van een geldig motorrijbewijs, het rijbewijs A. Sinds 19 januari 2013 zijn er 3 soorten motorrijbewijs: A1, A2 en A. Welke categorie motorrijbewijs (A1, A2 of A) u nodig heeft, hangt af van het motorvermogen, uw leeftijd en ervaring. Was u vóór 19 januari 2013 al in het bezit van een rijbewijs A? Dan blijven voor u de oude regels van kracht.

Heeft u interesse in een opfriscursus motor rijden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Bovag Garantie Fonds
BOVAG Garantiefonds Rijscholen (BGF)
Als je bij een BOVAG-rijschool lessen in de vorm van een pakket vooruitbetaalt, krijg je garantie! Mocht je rijschool onverhoopt failliet gaan, dan zorgt het BGF ervoor dat je schadeloos wordt gesteld.
Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
Bovag
BOVAG Aangesloten
Als je bij een BOVAG-rijschool lessen in de vorm van een pakket vooruitbetaalt, krijg je garantie! Mocht je rijschool onverhoopt failliet gaan, dan zorgt het BGF ervoor dat je schadeloos wordt gesteld.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
06 2818 2559
info@warrenburg.nl