Vraag je rijinstructeur om zijn WRM (bevoegdheid) pas

Geplaatst: 23-02-2017

Een 77-jarige rijinstructeur uit Rilland is vrijdagochtend betrapt op onbevoegd lesgeven. De man was niet in het bezit van een geldige WRM-pas. Hij krijgt hiervoor een boete thuisgestuurd die kan oplopen tot 8200 euro.

Agenten zetten de leswagen rond 10 uur aan de kant op de Oude Rijksweg in Kruiningen voor controle, meldt Omroep Zeeland. Op dat moment zat er een vrouw achter het stuur die les kreeg van de Rillander. Tijdens de controle bleek dat de rijinstructeur geen geldige WRM-pas kon laten zien aan de agenten.

Nieuws overzicht
Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl