Erkend KNMV motor rij-instructeur

Geplaatst: 12-05-2014

Afgelopen vrijdag 9-5 heeft Paul van de Warrenburg zijn 6e en 7e examen voor KNMV Gediplomeerd Instructeur met succes afgerond. De officiële diploma uitreiking is op 6-6 te Arnhem bij de KNMV.

Door deze certificering onderscheid warrenburg.nl rijopleidingen te Helmond zich wederom van de andere collega's in de regio en kan met recht zeggen dat wij uniek in de regio Helmond zijn.

Naast het onlangs behaalde certificaat erkend rij-instructeur autisme en ADHD is de KGI certificering een verdere stap in het streven naar een continue proces om de cursisten lessen van hoge kwalitiet te bieden.

Nieuws overzicht
Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl