Eigen verklaring word gezondheidsverklaring

Geplaatst: 15-09-2017

Vanaf 1 november 2017 wordt de naam” Eigen Verklaring” (E.V.) veranderd in “Gezondheidsverklaring” (G.V.).
De rijschool kan deze niet meer indienen voor de leerling, deze moet dat voort- aan ZELF gaan doen met behulp van zijn DigiD. Het mag duidelijk zijn dat de DigiD code niet aan de rijschool verstrekt mag worden.
Dit alles is vanuit het oogpunt van priva- cy, en privacy wetgeving; tenslotte kun- nen er gevoelige medische gegevens op

de G.V. vermeld worden waar niet ieder- een inzage in hoeft te hebben. Ook het aantal vragen wordt uitgebreid naar 16. Voor de leerling is het handig wanneer hij of zij tegelijkertijd met de machtiging voor de rijschool ook de G.V. digitaal in- vult en betaalt. Voor leerlingen die vóór 1 november 2017 al een E.V. hebben in- gediend, al dan niet digitaal, verandert er niets. 

Nieuws overzicht
Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl