CBR annulleert toetsen en examsn

Geplaatst: 15-03-2020

 CBR neemt t/m 31 maart geen examens af
 
 Beste opleider,           

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus annuleert het CBR per direct alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen en rijtesten. Dit geldt ook voor alle beroepsexamens. Ook de cursussen (alcohol en verantwoord rijgedrag) worden uitgesteld. Dit geldt in ieder geval tot en met 31 maart. We doen dit voor de veiligheid van zowel opleiders, kandidaten als onze medewerkers.

Geen mogelijkheid tot reserveren
Om een run op examens na 31 maart te voorkomen, is het reserveren van examens, toetsen en rijtesten voorlopig niet mogelijk.

Informatie
Kandidaten brengen we op de hoogte via SMS, e-mail, onze website, telefonisch en social media. Houd www.cbr.nl en TOP internet in de gaten om te weten wanneer het weer mogelijk is examens te reserveren en wanneer we weer starten met het afnemen van examens. We sturen u hierover ook een e-mail.

Verplichte nascholing (code 95)
Door het besluit om scholen te sluiten, worden de nascholingscursussen voor beroepschauffeurs niet meer geregistreerd. Dit betekent dat de gevolgde cursussen vanaf 17 maart niet meetellen voor de code 95. Dit geldt in ieder geval tot en met 31 maart.

Vragen 
We hopen op uw begrip voor deze situatie en op uw medewerking om uw kandidaten zoveel mogelijk op de hoogte te brengen. Mocht u nog vragen hebben over het voorgaande, kunt u altijd contact opnemen met uw examenmanager of met onze Klantenservice via 088 227 77 00. 

Met vriendelijke groet, CBR
Nieuws overzicht
Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl