Brommerrijbewijs halen

Ben je 16 jaar of ouder? Dan is het moment daar dat je op een brommer mag rijden, maar eerst dien je wel je brommerrijbewijs te halen! Bij Warrenburg Rijopleidingen ben je aan het juiste adres voor deskundige begeleiding op weg naar je brommerexamen.

Brommerrijbewijs in Helmond halen

We leren je op een goede manier hoe je je verstandig als deelnemer in het verkeer begeeft en zorgen ervoor dat je de verkeersregels kent en ook leert toepassen. Met een rijopleiding voor je bromfietscertificaat bij Warrenburg Rijopleidingen ben je verzekerd van een goede basis als je zelfstandig de weg opgaat.

Theorieles brommerrijbewijs

Vanaf 15,5 jaar mag je al starten met je theorieles voor het brommerrijbewijs, of scooterrijbewijs, en ook theorie-examen doen. Vanaf 16 jaar mag je ook praktijklessen volgen en praktijkexamen doen voor je brommerrijbewijs.

Paul van de Warrenburg is gediplomeerd instructeur voor de categorieën Bromfiets AM2 en AM4 Motor categorieën A1 A2 en A. Het halen van je brommerrijbewijs is dan ook in vertrouwde handen bij Warrenburg Rijopleidingen. Wij verzorgen rijlessen voor het brommerrijbewijs in de regio Helmond, Deurne, Laarbeek, Nuenen, Bakel, Lierop, Mierlo, Someren, Asten en Geldrop

 Brommerrijbewijs halen

Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl