Autorijbewijs halen

Vanaf 16,5 jaar kan je je autorijbewijs halen. Onder het autorijbewijs verstaan het rijbewijs B, waarmee je bevoegd bent een auto te besturen met een maximaal gewicht van 3500 kg. In bepaalde gevallen mag je ook met een aanhanger rijden.

Autorijbewijs halen

2toDrive autorijbewijs halen

Door 2toDrive is het mogelijk om eerder te beginnen met rijlessen, namelijk van 16,5 jaar. Vanaf de dag dat je 17 jaar wordt is het mogelijk om rijexamen te doen. Wanneer het rijexamen met succes wordt afgelegd, mag je tot je 18e verjaardag onder begeleiding de weg op.  

Startpakket autorijbewijs halen 

Momenteel hebben we een goed startpakket om je autorijbewijs te behalen en auto te leren rijden. Dit startpakket bestaat uit 20 uur autorijles, rijexamen, online, theorie boek en theorie examen. Daarnaast bieden wij een gratis service waarbij je klassikale theorieles kunt krijgen.

Bekijk onze pakketten en prijslijst

 

Autisme, ADHD of faalangst?

Heb je autisme of faalangst? Wij zijn gespecialiseerd om hier goed mee om te gaan en er voor jou een fijne periode van te maken. Ons uitgangspunt is altijd om voor iedereen een rijlestraject te bieden dat bij hem of haar past. Juist daarom bieden wij ook rijles voor mensen met ADHD en rijles voor mensen met faalangst. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bekijk onze speciale pagina en neem dan contact met ons op of maak een afspraak!

 

Andere rijbewijzen

Bij Warrenburg kan je naast een autorijbewijs ook andere rijbewijzen halen. Wij bieden bijvoorbeeld ook rijlessen voor een aanhangwagenrijbewijs, brommerrijbewijs, camperrijbewijs en motorrijbewijs. Wat voor rijbewijs je ook wilt verkrijgen, het kan allemaal bij Warrenburg!

Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl