Auto theorie examen oefenen

Bij het behalen van je rijbewijs, hoort ook het halen van je theorie examen. Een belangrijk onderdeel om veilig de weg op te kunnen. Bij Warrenburg in Helmond worden theorie lessen online verzorgd en verschillende proefexamens aanbiedt. Bij ons kan je de auto theorie examen oefenen en goed voorbereiden.

Auto theorie examen oefenen

Theorielessen kan je op verschillende manieren volgen. Je kan er voor kiezen om zelf een theorieboek te pakken en deze goed te leren voor je examen. Wanneer je wel graag wat hulp wilt bij je auto theorie examen oefenen, is hier bij Warrenburg Rijopleidingen veel ruimte voor. Je kan online theorielessen volgen, klassikale theorielessen bijwonen of privé lessen aanvragen.

Theorielessen online volgen

Warrenburg Rijopleidingen biedt goede online theorielessen aan. Het voordeel van online theorielessen is dat je deze overal en altijd kunt volgen. Je kan zo je auto theorie examen oefenen wanneer het jou uitkomt. Bij Warrenburg Rijopleidingen gebruiken we duidelijke instructiefilms waarin praktijksituaties worden uitgebeeld. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van de weg en situaties die kunnen voorvallen. De online theorie lessen zijn voorzien van commentaar, uitleg, foto- en filmmateriaal en 3D-animaties. Dit zorgt ervoor dat de tekst beter begrijpelijk is en overzichtelijker wordt gemaakt.

Klassikale theorie lessen

Volg je liever theorielessen in een klassikale opstelling? Naast de online theorie cursussen van onze Rijschool Helmond, zijn er ook klassikale theorielessen. Indien gewenst kunnen we ook privé theorielessen verzorgen. De klassikale theorie lessen worden elke maandagavond gratis gegeven van 19.00-21.00 uur. Aan de einde van deze les kan je de auto theorie examen oefenen door oefententamens te maken.

Er word geen verschil gemaakt tussen de theorielessen voor auto, motor of bromfiets, het grootste deel van de theorie is hetzelfde, op het moment dat je met brommer of motor op specifieke onderdelen moet letten wordt hier tijdens de theorie les op ingespeeld.

Auto theorie examen oefenen

Je auto theorie examen oefenen

Bij Warrenburg Rijopleidingen kan je jouw auto theorie examen oefenen en voorbereiden. We bieden een aantal proefexamens aan die je goed voorbereiden op het theorie examen van het CBR. Tijdens het theorie examen worden namelijk op dezelfde manier vragen gesteld als bij de theorie oefen examens en theorielessen.

Auto theorie examen, hoe gaat dat?

Het auto theorie examen bestaat uit drie verschillende onderdelen.

  • Gevaarherkenning (25 vragen)
  • Verkeersregels (30 vragen)
  • Verkeersinzicht (10 vragen)

Je bent geslaagd wanneer je van de 25 vragen over gevaarherkenning minstens 13 goed hebt en je van de 40 vragen over de regels en verkeersinzicht minsten 35 goed hebt. 

Gedragscode Rijscholen
Gedragscode Rijscholen
Met deze gedragscode weten leerlingen en eventueel ook hun ouders precies wat ze van onze rijschool mogen verwachten. Volledige transparantie dus.
CBR - RIS
Rijopleiding In Stappen
Een vaste procedure en lespatroon conform de eisen en voorwaarden welke het CBR stelt in de zogenaamde Rijprocedure B (B geeft de categorie aan).
2toDrive
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag waarop je 17 bent geworden mag je rijexamen doen.
KGI-opleiding
De KGI-opleiding is voor de rijinstructeur die aspirant-motorrijders meer wil meegeven dan alleen de basisvereisten die nodig zijn om het motorrijbewijs te halen.
Warrenburg.nl Rijopleidingen
Mierloseweg 309-A
5707 AK Helmond
0492-747103
helmond@warrenburg.nl